ZDRAVLJE

DORUČAK PREPUN PROTEINA ZA SKIDANJE KILOGRAMAKada je u pitanju gubitak kilograma, nije tajna da je održavanje hranljive ishrane jedan od najvažnijih koraka koji treba preduzeti.

Iako možda mislite da je ključ za mršavljenje da vaš unos kalorija bude što niži, ključno je zapamtiti da ograničenje nije pravi način. To bi čak moglo dovesti do dugoročnih nedostataka, uključujući debljanje.

Umjesto toga, trebali biste dati prioritet uravnoteženim obrocima koji vašem tijelu daju sve esencijalne nutrijente koji su mu potrebni za napredovanje i sagorijevanje masti. Jedna od najvažnijih komponenti svakog obroka su proteini. Ovaj makronutrijent može da vas duže zadrži sitima, tako da kasnije ne dođete u iskušenje da se prejedate, izgradite mišiće i, na kraju krajeva, promovišete zdravije tijelo. Ovo je posebno važan faktor koji treba uzeti u obzir prilikom doručka.

Dakle, kako možete upakovati više proteina u svoj doručak? Iako postoje tone odličnih nemasnih proteina koji mogu da podstiču ravniji stomak, postoji jedan obrok koji nutricionistkinja Lisa Ričards, kreatorka Candida dijete, preporučuje da jedete redovno: klasični omlet od povrća.

Jaja su jedna od najzdravijih namirnica za doručak. Fantastičan su izvor nemasnih proteina – da ne spominjemo ukusne. Kada ubacite svoje omiljeno povrće i skuhate omlet, dobijate zasitan obrok prepun hranljivih materija koji će pomoći vašem tijelu da prihvati sve što vam dan baci.

Jedenje jaja je odličan način da poboljšate svoju ishranu i osigurate da imate puno energije za ostatak jutra. Zato je omlet od povrća jedan od njenih omiljenih obroka za mršavljenje.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top