MAGAZIN

Dodijeljena nagrada za najbolji i najposjećeniji sadržaj i program Zenica Summer Fest 2023Ove godine nagrada za najbolji i najposjećeniji sadržaj Zenica Summer Festa otišla je u ruke jedne regionalne muzičke zvijezde

Nagrada je pripala Nikoli Rokviću.

– Presrećan sam što vas imam, kazao je Rokvić.

Prethodnih godina, nagradu su dobili:

1. Zenica Summer Fest 2018: Program “Šetnica osmijeha”.Ovaj program je postao prepoznatljiv i obavezan sadržaj Zenica Summer Festa od samog početka festivala.

2. Zenica Summer Fest 2019: Koncert grupe “Helem Nejse”

3. Zenica Summer Fest 2020 je održan u online formatu zbog panedmije koronavirusa, pa je te godine preskočena dodjela festivalske nagrade

4. Zenica Summer Fest 2021: A Koncert Dženana Lončarevića

5. Zenica Summer Fest 2022: Koncert Mirze Selimovića.

Ove godine nagrada za najbolji i najposjećeniji sadržaj Zenica Summer Festa otišla je u ruke jedne regionalne muzičke zvijezde. On je na Trgu Alije Izetbegovića održao, kako i sam tvrdi, “jedan od najboljih koncerata u karijeri”. Naime, nagrada je pripala Nikoli Rokviću koji se publici na Trgu Alije Izetbegovića obratio putem video linka.

– Draga moja Zenico, počastvovan sam nagradom koju sam dobio od vas, iako je konkurencija bila velika. Presrećan sam što vas imam i što ste toliko ljubavi i gostoprimstva pružili meni i mojim muzičarima. Nadam se da ćemo se vrlo brzo opet videti, rekao je Nikola.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top