MAGAZIN

Djevojka Gerarda Piquea tražila pomoć psihologa? Svi joj pjevaju Shakirinu pjesmu“Piqueovu djevojku zaustavljaju na ulici i pjevaju joj Shakirinu pjesmu te je svi prepoznaju, a ona je zapravo vrlo tiha i sramežljiva djevojka”, piše španski medij

Španski novinar Saul Ortiz tvrdi da je Clara otišla u kuću svojih roditelja, odakle i radi.

“Trebala je pobjeći jer njeno stanje uma nije dobro. Nije lako biti djevojka od 23 godine dok cijela Španija i svijet govore o tebi. Uzelo je maha i trebala je učiniti korak dalje”, izjavio je novinar.

“Piqueovu djevojku zaustavljaju na ulici i pjevaju joj Shakirinu pjesmu te je svi prepoznaju, a ona je zapravo vrlo tiha i sramežljiva djevojka”, piše španski medij.

Pique je nedavno na Instagramu objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju koja je izazvala brojne negativne komentare. Mnogi su mu poručili kako uništava život svojoj djeci te da bi ga trebalo biti sram.

No izgleda da su Pique i Shakira u korektnim odnosima jer je nogometaš nedavno viđen kako izlazi iz njene kuće u dobrom raspoloženju nakon što ga je pjevačica pozvala na rođendansku zabavu njihovog desetogodišnjeg sina Milana.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top