BIH

Detalji slučaja koji je zgrozio region: U Beogradu ubijena doktorica iz Bosne i HercegovineKako saznaje InfoBijeljina ubijena D.M. je radila kao doktor u bijeljinskom Domu zdravlja.

Beogradska policija uhapsila je danas Đ. Marića (26) nakon što je osumnjičen za ubistvo svoje majke u porodičnom stanu u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu.

Sam zločin otkriven je jutros oko pola tri kada je njegov otac M. Marić koji živi u u Bijeljini otvorio vrata stana u Beogradu i zatekao mrtvu ženu sa vidnim povredama glave. Nakon toga, sin je odmah priveden i osumnjičen za ubistvo svoje majke.

Kako komšije kažu za “Blic”, Đ. Marić se bavi muzikom i stalno trenira, te da su ga u posljednje vrijeme često viđali u društvu jedne djevojke, ali da, kako kažu, više od toga ne znaju i da su za ovu tragičnu vijest većinom saznali iz medija, te da su šokirani nakon saznanja o ovoj tragediji.

“Bio je dobar i izgledao je sasvim normalno. Znao je da ostavi lijep bakšiš. Nikada nije pravio probleme, a da smo mi za to čule. Jednostavno, nije privlačio mnogo pažnje i bio je uvijek fin”, – kažu zaposlene u obližnjem kafiću za mladića osumnjičenog za ubistvo majke.

Njegova sestra D. M. je prije nego što je stravičan zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni vidio. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.

Kako saznaje InfoBijeljina ubijena D.M. je radila kao doktor u bijeljinskom Domu zdravlja.

I djevojka uhapšenog mladića izjavila je kako se on u posljednje vrijeme čudno ponašao.

Samo dan prije hapšenja izazvao je incident u Ruzveltovoj ulici kada je iz čista mira nasrnuo na nepoznatu djevojku na motoru i oborio.

Nako što je priveden u policiju, iz iste ubrzo pušten, prenose srbijanski mediji.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top