MAGAZIN

Daleko od javnosti: Horatio iz serije CSI:Miami gotovo neprepoznatljiv danasSkidanje naočala popraćeno urlikom “yeaaaahhh” i pjesmom Won‘t Fooled Again The Whoa bio je njegov zaštitni znak, ali danas Caruso više ne izgleda poput oštrog detektiva koji dobiva svaku bitku sa zločincima

Skidanje naočala popraćeno urlikom “yeaaaahhh” i pjesmom Won‘t Fooled Again The Whoa bio je njegov zaštitni znak, ali danas Caruso više ne izgleda poput oštrog detektiva koji dobiva svaku bitku sa zločincima.

Iako je prije CSI-ja glumio u različitim filmovima i serijama, dok u nedogled gledamo reprize hit serije, Davida je teško zamisliti u bilo kojoj drugoj ulozi osim Horatija, prenosi Index.hr.

Štoviše, postao je svojevrsni zaštitni znak serijala, a iako je njegova gluma prilično banalna, donijela mu je jedan od najizdašnijih honorara u svijetu TV serija. Dok je Horatio bio meta brojnih komičara, na račun mu se za svaku epizodu slijevalo čak 375 tisuća dolara.

Nakon završetka snimanja CSI-ja povukao se iz javnosti, a iako nikad nije bio na listama najvećih ljepotana u Hollywoodu, njegov je privatni život bio turbulentan. Ženio se triput, a prije nekoliko godina fotografi su ga ulovili kako se ljubi s upola mlađom djevojkom. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top