MAGAZIN

Čola plijeni pažnju na sceni i preko 50 godina: Evo kako su izgledali njegovi roditeljiČola je ne estradnoj sceni preko 50 godina, a za pet decenija karijere izdao je 15 studijskih i 20 singl albuma, od kojih su brojni hitovi za sva vremena

 

 

Oni su kroz karijeru pružali veliku podršku. Otac Vladimir bio je oficir u policiji, a majka Stana je bila domaćica. Čola je jednom prilikom istakao koliko su mu roditelji značili tokom odrastanja i šta su sve za njega uradili.

“Kada sam se rodio, moj otac je htio da mu sin bude zdrav i izabrao mi je ime Zdravko. Kada se rodio moj brat, otac je želio da se zove Jugoslav, po državi, jer je on bio oficir. Bunio sam se rekavši da ću ga ja uvijek zvati Dragan. Imao je sreću da moje ime pobijedi. Roditelji su sve učinili kako bi brata i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru… I sve to od jedne plate, jer je mama bila domaćica”, rekao je Zdravko svojevremeno, piše Magazin Novosti.

 

 

Čola je ne estradnoj sceni preko 50 godina, a za pet decenija karijere izdao je 15 studijskih i 20 singl albuma, od kojih su brojni hitovi za sva vremena.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top