Žena, koju je jutros nožem napao muškarac u hodniku Dječjeg dispanzera u Leskovcu, gdje je dovela dijete na pregled, teško je povrijeđena, ali je stabilno, izjavio je danas specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković.

Marinković je novinarima rekao da je povrijeđena žena poslata u Urgentni centar u Nišu na dalje liječenje. 

S.V, rođena 1992. godine, dovezena je u Opštu bolnicu u Leskovcu jutros oko 8:50 časova zbog povreda nanesenih nožem, objasnio je Marinković.

– Imala je povrede po čitavom tijelu, počevši od glave, pa do nosa, ušiju, grdnog koša, stomaka i na ekstremitetima. Jedna od tih povreda je bila teža, u predjelu grudnog koša – rekao je Marinković.

Dežurni ljekar u Dječjem dispanzeru u Leskovcu Dragan Stojanović ispričao je da je bio u ordinaciji oko 8:30, kada se, kako je naveo, čuo vrisak.

– Sestra me je pozvala, u hodniku je bila povrijeđena žena. Pružili smo prvu pomoć i pozvali Hitnu pomoć, koja stigla za oko pet minuta, kao i policija – rekao je Stojanović.

On je naglasio da je žena imala jako krvarenje iz lijevog uha, kao i ubodnu ranu u predjelu stomaka i posekotinu na lijevoj strani lica. Na pitanje da li je vidio napadača, odgovorio je da nije.

– Kada smo sestra i ja izašli iz ordinacije, on nije bio tu – rekao je Stojanović i dodao da su u hodniku bila dva dječaka, kojima je ranjena žena maćeha.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Uskoro neće moći svi u kladionice

Crna Gora će novim zakonom o igrama na sreću i nagradnim igrama…

Čanak: Nek se zna, sjevernoistočna BiH koja sebe naziva RS niti je Republika niti je Srpska

Čelnik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak smatra da Bosna i Hercegovina “ne…

Novalić: Hidroelektrane na Drini mogu da grade samo Srbija i BiH

Mi nemamo ništa protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bjela na Drini, ali taj…

Tukao čovjeka do smrti nasred ulice: Uhapšen 20-godišnjak

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Ž. R. (2001)…