Beživotno tijelo Jasmina Malkočevića čiji je nestanak porodica prijavila PS Zapad u srijedu 15. decembra u 19:30 sati pronađeno je danas u jutarnjim satima u sobi Hotela President u mjestu Ljubače, saznaje Tuzlanski.

Uprava policije MUP-a TK je obaviještena da je u jednoj od iznajmljenih soba pronađeno beživotno tijelo. Međutim, uviđajna ekipa je na terenu i još uvijek ne mogu za medije zvanično potvrditi da je u pitanju osoba incijala J.M. čiji je nestanak prijavljen i za kojim se tragalo.

Kako nezvanično sazanjemo Malkočević je tokom jučerašnjeg dana iznajmio sobu u Hotelu President, a porodica je navela kako je posljednji put viđen u srijedu 15. decembra oko 13 sati, u tamnoj jakni i famericama.

Uviđajem rukovodi dežurni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona u saradnji sa službenicima Odjela kriminalističke policije PU Tuzla.

Smrt je konstatovana na mjestu događaja od strane dežurnog ljekara. Više informacija će biti poznato tokom dana nakon što budu okončane uviđajne radnje.

Malkočević je bio poznati muzičar iz Tuzle, a široj javnosti postao poznat tokom jedne od sezona muzičkog show programa ZMBT (Zvijezda možeš biti ti) na Hayat televiziji. Nakon završenog takmičenja Jasmin se nastavio baviti muzikom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Uskoro neće moći svi u kladionice

Crna Gora će novim zakonom o igrama na sreću i nagradnim igrama…

Čanak: Nek se zna, sjevernoistočna BiH koja sebe naziva RS niti je Republika niti je Srpska

Čelnik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak smatra da Bosna i Hercegovina “ne…

Novalić: Hidroelektrane na Drini mogu da grade samo Srbija i BiH

Mi nemamo ništa protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bjela na Drini, ali taj…

Tukao čovjeka do smrti nasred ulice: Uhapšen 20-godišnjak

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Ž. R. (2001)…