MAGAZIN

Baho kod Lake u podcastu: Ivica Osim ode kod Dodika i dogovori se za 3 minutaDa li bi Lakin evrovizijski “Pokušaj” bolje prošao da ga je Baho komentarisao, je li Baho kriv za poraze bh. reprezentacije, a Nedim Sladić za kišu?

Da li bi Lakin evrovizijski “Pokušaj” bolje prošao da ga je Baho komentarisao, je li Baho kriv za poraze bh. reprezentacije, a Nedim Sladić za kišu?

Dotakla su se ova dva ljubitelja sporta i Bahinog filma o Toniju Kukoču te zaključili da u svakom žitu ne treba tražiti kukolj, već Kukoč.

Ima li zemlje gdje Baho nije bio, zbog čega Messi i Ronaldo trebaju zahvaliti Zlatanu Ibrahimoviću, kako je Edin Džeko postao omiljeni među navijačima Manchestera, zašto roditelji danas u svojoj djeci odmah vide Džeku, kako je došao do legendarnog Michaela Jordana, samo su neke od tema razgovora podcasta Opet Laka koji možete slušati i gledati ovog petka u 20 sati  na www.podcastoslobodjenje.ba, te na platformama YouTubeGoogle PodcastsApple PodcastsDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je gost bio Marko Stojanović Louis  pogledajte OVDJE.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top