MAGAZIN

Andrew Tate tvrdi da je on utjecao na Snoop Dogga da prestane sa marihuanom, nazvao ju je…“Nakon mnogo razmišljanja i razgovora s mojom obitelji, odlučio sam se odreći dima. Molim vas da poštujete moju privatnost u ovom trenutku.”, objavio je Snoop

“Trava, Oh, misliš… Gej?” napisao je Tate ujutro 15. novembra. Poruka je izazvala smijeh, ali i neimpresioniranost mnogih ljubitelja ‘‘Mary Jane‘‘ s bivšim kickbokserom. Zanimljivo je da je vrlo sljedećeg dana Snoop objavio na različitim društvenim platformama da se povlači iz upotrebe marihuane koja je dugo bila njegovo obilježje.

“Odustajem od dima”, napisao je u četvrtak popodne, zajedno s crno-bijelom fotografijom na kojoj piše: “Nakon mnogo razmišljanja i razgovora s mojom obitelji, odlučio sam se odreći dima. Molim vas da poštujete moju privatnost u ovom trenutku.”, prenosi hotnewhiphop.com.

Andrew Tate smatra da je njegov tvit utjecao na veliku odluku popularnog ‘‘Doggfathera‘‘. Naravno, ne možemo sa sigurnošću reći je li izvođač hita “B**ch Please” vidio Tateovu poruku ili nije. Međutim, korisnici Twittera nisu mogli odoljeti šalama o vremenu objave ta dva posta. “Postaje previše moćan”, šali se jedna osoba na račun bivšeg učesnika Big Brothera. Kada je Andrew vidio tu poruku, ponovno ju je podijelio na svom vlastitom profilu, proglašavajući: “Tek sam počeo.”

Godina 2023. nije počela na visokoj noti za Andrewa Tatea, iako su on i njegov brat od tada povratili mnoga svoja prava nakon što su ljetos pušteni iz kućnog pritvora. Borbeni zabavljač suočava se s teškim optužbama za zlostavljanje i trgovinu ljudima, između ostalog, iako i dalje usmjerava svoju pažnju na rast svoje online zajednice i oslanja se na njihovu podršku u svojim teškim trenucima. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top