MAGAZIN

Amna Alajbegović u Davcastu: Društvo me nije prihvatilo jer se nisam željela ukopitiŠta je za Amnu, sa samo 15 godina, značio odlazak u Beograd i zašto je rođeni pobjednik, slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u novoj epizodi Davcasta by Oslobođenje na www.podcastoslobodjenje.ba

Primjeran student, uzorna kćerka, neko ko je od rane dobi stekao radne navike i neko ko je odabrao ići ispravnim putem, kako u životu, tako i u muzici koju živi svim svojim bićem.

Sa ovom mladom kantautoricom, naš David će razgovarati o njenim prvim koracima u muzici, njenom odnosu sa ocem koji joj je, kako kaže, omiljeni muškarac na svijetu, poštovanju i podršci.

Šta je za Amnu, sa samo 15 godina, značio odlazak u Beograd i zašto je rođeni pobjednik, slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u novoj epizodi Davcasta by Oslobođenje na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeGoogle PodcastsApple PodcastsDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaser, Pocket CastsListen Notes Player FM.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj su gosti bili Miloš Šarić Sharke i Boban Rajović Mali Bobi, pogledajte OVDJE.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top