Kate otkrila kako se osjećala nekoliko sati poslije porođaja pred fotografima: Bilo je zastrašujuće

114

Kate Middleton progovorila je o svojim porodima u podcastu ‘Happy Mum, Happy Baby’. Pritom je otkrila da joj je izlazak pred fotografe sa svojim bebama pred rodilištem bio “pomalo zastrašujući”. Naime, vojvotkinja je nakon sva tri porođaja izašla pred londonsku bolnicu i pozirala sa suprugom Williamom i bebom.

– Neću lagati, pomalo zastrašujuće. Svi su bili puni podrške, William i ja bili smo svjesni da su svi bili uzbuđeni oko porođaja, zahvalni smo za svu podršku javnosti i što smo tu radost i zahvalnost podijelili s javnošću – otkrila je Kate u podcastu.

– No, bili smo novi neiskusni roditelji, nismo znali šta to donosi pa je bilo puno pomiješanih emocija – dodala je vojvotkinja.

Podsjetimo, Kate i William pozirali su na stepenicama ispred rodilišta dan nakon što su dobili prvog sina Georgea 2013. godine. Nakon rođenja princeze Charlotte 2015. i princa Louisa 2018. stali su pred fotografe samo nekoliko sati nakon Kateinog porođaja.

Iste kraljevske tradicije pridržavala se princeza Diana, dok su ju Meghan Markle i princ Harry izbjegli. Fotografiranje s bebom predmet je brojnih kritika budući da gotovo uvijek u prvom planu završi majčin izgled i figura nakon poroda.

Izvor: Avaz.ba